Dyshek Dream
Dyshek Dream2

Comodita Dream

149.00€349.00€ 74.50€174.50€

Dyshek i cili i adaptohet shumë lehtë formës së trupit, duke mos shkaktuar tension dhe presion.

Pastro
Shiko Detajet
Krahaso
SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi i Produktit

Zgjidhni dyshekun kualitativ me çmimin më ekonomik në treg.

Karakteristikat:

Dyshek i përbërë nga shkuma Polyurethan.
Strukturë poroze, lehtë i adaptueshëm.

  • Strukturë poroze, për një ajrosje optimale, Ndihmon, që të largojnë ajrin e lagësht nga dysheku dhe fusin ajrin e freskët brenda, duke rritur në mënyrë konstante ajrosjen gjatë-gjithë dyshekut.
    Flini komfort në temperaturën e duhur.
  • Dyshek me 20 cm trashësi
  • Dyshek me garancion 3 vjeçarë
  • I disponueshëm në dimenzione standarte dhe jo-standarte.

Informacion plotësues

Dimenzionet

190X140, 190X160, 190X180, 190X80, 190X90, 200X100, 200X120, 200X140, 200X150, 200X160, 200X180, 200X220, 200X90

Rishikimet

Nuk ka ende rishikime.

Bëhu i pari që të japësh një rishikim “Comodita Dream”