toper

TOPPER HONEYCOMB

120.00€189.00€ 42.00€66.15€

I ndërtuar nga shkuma Memory Visko Elastik vet-ajrosës, i cili parandalon presionin në pika kyçe të trupit, lehtëson peshën, mbështetje të drejtë për eshtrat dhe përtërinë muskujt. Me tipare të vet-modelimit, ju mundëson përshtatje në 7 zona të trupit tuaj.

Pastro
Shiko Detajet
Krahaso
SKU: N/A Kategori:

Përshkrimi i Produktit

Sistemi 7 zona, i krijuar për të ofruar mbështetje të ndryshme në pjesë trupore me nevoja të ndryshme. Sistem që ofron më shumë mbështetje në zonën e mesme, të krahëve dhe mbështetje më të lehtë për kokën dhe këmbët. Një material jo deformues, aftësi për t’u kthyer në formën origjinale pas çdo përdorimi.

Karakteristikat:

-200X160X5cm

– 200X90X5cm

– 200X180X5cm

Informacion plotësues

Dimenzionet

200X160X5, 200X90X5, 200X180X5

Rishikimet

Nuk ka ende rishikime.

Bëhu i pari që të japësh një rishikim “TOPPER HONEYCOMB”