51%

Dyshek Naptic 190x160cm

Dysheku vjen I mbuluar me një mbulesë të punuar nga mikrofibër e cila mund të hiqet për t’u pastruar. Kjo mbulesë, me strukturën e saj, lejon qarkullimin e ajrit të depërtojë në të gjithë dyshekun. Shtresa Air Mesh ndihmon në heqjen e ajrit të lagësht nga dysheku dhe futjen e ajrit të pastër brenda, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë të qëndrueshme në të gjithë dyshekun. Flini rehat në temperaturën e duhur.”
Dimensioni / Kompozicioni: 190x160cm.
NGJYRA: I bardhë
MATERIALI: Kombinim i shtresave të shkumës Memory dhe poliuretane, me mbështjellës pambuku
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Dysheku vjen i mbështjellur në mënyrë hermetike. Pas hapjes, ai nuk duhet të përdoret së paku për 24 orët e ardhshme. Dysheku nuk duhet të ketë kontakt me ujin.
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për shkak të kontaktit me higjienë personale, për produktet e tekstilit nuk pranohen kthime apo reklamacion.

18,990 L

25 stok

Add to wishlist
SKU: 3907489380333 Kategori: ,

Mundesitë e pagesave