Comodita Home

Back to School oferta në Comodita Home

Jeta juaj studentore sapo ka filluar! Nisë aventurën tënde akademike me ofertat BACK TO SCHOOL në Comodita Home, dhe përfito nga zbritjet për krejt produktet çka të duhen për jetën tënde të re!

Ngaqë natyra e studimeve kërkon energji më të madhe në përqendrim në mënyrë që observimi i informacioneve të reja të rrjedh natyrshëm, me anë të ofertës Back to School jemi munduar të përzgjedhim të gjithë elementet që përmisojnë cilësinë e të jetuarit shëndetshëm.

Prej mbishtresave të mbushura me shkumë të butë cilësore për gjumin e rehatshëm e deri tek çantat ortopedike multifunksionale për literaturën dhe laptopin tend personal, gjej zbritje deri në mbi 50%.