Comodita Home, rrjeti i dyqaneve për produkte të shtëpisë njihet për artikuj shumë unikë dhe të cilësisë së lartë.

Në  Comodita Home kemi shpesh herë zbritje të mëdha në produkte të veçanta, si zbritja e madhe në koleksionin e ri të seteve të çarçafëve, që po vazhdon të jetë aktuale.

Por kësaj here Comodita Home po ofron zbritjen më të madhe verore për klientët e saj.

Por jo vetëm, përveç zbritjeve në produkte, Comodita Home ofron edhe dhurata për të gjithë blerësit.

Pas çdo blerje ju do të merreni edhe një dhuratë të veçantë tek arka. Shkoni dhe zbuloni TANI, duke vizituar dyqanet Comodita Home në të gjithë Kosovën.