Comodita Home

Hapje e madhe e dyqaneve Comodita Home në Prizren dhe Deçan
E shtunë, më 27 prill në orën 12:00
Dhurata e zbritje në të gjitha kategoritë e produkteve, si dhe OFERTA EKSKLUZIVE 1+1 GRATIS
Na vizitoni në Abi Çarshia, Prizren, dhe në Viva Fresh Store, Deçan