Comodita Home

Adresa: Zahir Pajaziti n.n 30000,
Pejë, Republika e Kosovës.
Tel pa pagesë: 0800 25000
Tel mobil: 045 523 898

“Qëllimi ynë është që konsumatorët të ndjehen sa më mirë me produktet tona dhe të kenë mundësi zgjedhjeje për të gjitha shijet.”