Pjatë servimi Earth Dark Red

Linja e enëve për servim Porglaze Earth Dark red, vjen me kualitet cilësor dhe modele mjaftë elegante e të përshtatshme për çdo rast.

Dimensioni / Kompozicioni: 26CM

NGJYRA: Kuqe, zezë

MATERIALI: Porcelan

UDHËZIMET E PËRDORIMIT:  Të lahet me dorë

KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.
3907489240729

3.00

KA SASI

Add to wishlist
BARKODI: 3907489240729 Kategorit: , ,

Mundesitë e pagesave