Zbritje

Set aksesorësh për banjo Polyresin

Seti i aksesorëve për banjo Polyresin me një ngjyrim fin të zi, që përçon elegancë për një stilim unik. E ndërtuar në material cilësor, secila pjesë e setit është rafinuar në perfeksion, me sipërfaqe të zezë dhe një pllakë të artë me emërim në kënd. Me hijeshinë që prezanton, ky set do të ndihmoj në ekspozimin ende më të bukur të sapunit, shamposë, brushave të dhëmbëve dhe furqës së tualetit.
Dimensioni / Kompozicioni: Set me 4 pjesë: 1x gotë për brusha dhëmbësh, 1x gotë për shampo të lëngshëm, 1x pjatë për sapun, 1x furqë tualeti.
NGJYRA: Transparente me nuancë të bardhë
MATERIALI: E zezë
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me dorë
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.

3907489140968

26.00

40 ka sasi

Add to wishlist
BARKODI: 3907489140968 Kategorit: ,

Mundesitë e pagesave