Comodita Home

Kush jemi ne

Gjithçka ka filluar me Komoditetin!

Mars 2014 koha kur është vulosur produkti “Dyshek Comodita”, një dyshek pasardhës i punës 25 vjeçare e prodhimit të shpuzës dhe dyshekëve nga një ndër kompanitë më të mëdha në tregun tonë – Devolli Corporation. Ky produkt ka qenë vetëm hapi i parë, i cili për një kohë shumë të shkurtër është pasuar nga projekti për zgjerimin e një rrjeti dyqanesh me produkte shtëpie COMODITA HOME.

Ne, Comodita Home, jemi prezantuar në Mars të vitit 2015 fillimisht me 8 dyqane në Kosovë, sot numërojmë 24 dyqane në të gjitha qytetet e Kosovës, 12 në Shqipëri dhe 11 në Maqedoni.

KONTAKTET

TOPTANI: +355 463 15 732

TEG: +355 4 88 55 526

RING: +355 463 15 763

Fier: 00355 349 08 127

Korçë: 00355 829 03 872

Shkodër: 00355 225 37 630

Kavajë: 00355 554 00 279

Durrës: 00355 526 44 084

Elbasan: 00355 549 05 606

Durrës: 00355 526 44 084