Koleksioni më i ri në Comodita Home

Inspiruar nga fuqia që transmeton ngjyra e bardhë dhe të punuara me shumë kujdes e delikatesë, Comodita Kitchen sjell në pah një koleksion dinjitoz për të gjithë kafe-dashësit.

Linja e servimit #Rita, bazohet në materialin e porcelanit cilësor, të formësuar në një rafinim modern me teksturë me hijezime që personifikojnë një puhizë të bukur me gjurmë të pikave të errëta.

Kjo linjë ofron elemente të servimit të shitura me copë dhe është e përkryer për shërbimin e kafesë. Në elementet e linjës gjeni të radhitura llojet e filxhanëve dhe pjatëzave me thellësi dhe forma të ndryshme.

Lundro në laramaninë e produkteve të listuara më poshtë, dhe njoftohu me çmimet e të gjitha elementet të kësaj linje kuzhine.