• Zbritje
  Quick View

  Gel infused memory pillow

  5.00
  Mbështetje e qëndrimit të trupit tuaj gjatë gjithë natës me lehtësim të zgjatur ajrosës! I ndërtuar që të përkoj me linjat naturale të kokës, qafës dhe supeve tuaja. Dizajni ergonomik unik i Comodita Gel Infused, ndihmon në arritjen e qëndrimit të freskët dhe të shëndetshëm…
  0 reviews
 • 1 reviews
  Një jastëk i formës klasike, i përbërë nga copëza të shkumës memory, i cili i jep jastekut efekt dhe specifika të veçanta anatomike. Kjo përbërje i mundëson kokës dhe fillim shpinës një mbështetje optimale duke barazpeshuar peshën dhe duke mundësuar qarkullimin e gjakut. Jastëku klasik…
  1 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  I dizajnuar që të sigurojë gjumë të rehatshëm gjatë gjithë natës, i përshtatshëm për të gjitha pozitat. I përbërë nga shkuma memorike e cilësie së lartë në formën SAPONETTA. mbështjellësi i jastëkut mund të hiqet dhe të lahet. Përbëhet nga fibrat tencel,të cilat mundësojnë një…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Ndjeni butësinë e tij derisa mbështetni kokën tuaj në këtë jastëk të ajrosshëm, të freskët dhe anti alergjik që ju duket si një re. Modeli i tij klasik është i përshtatshëm për të gjithë ata që flenë në krah. I mbushur me shkumë Memory të…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk Comodita Medium Line

  9.00
  Jastëk Comodita medium line 50 x 70cm
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk Comodita High Line

  13.00
  Mbushja me fibra e këtij jastëku lejon kokën, qafën dhe fillimshpinën të përshtatet lirshëm në çdo pozicion. Dizajni klasik e bën Jastëkun High Line të vetë-modelohet në çfarëdo pozicioni që ju flini duke ju siguruar kështu gjumë më të mirë. Mbështjellësi prej mikrofibrash me veti…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk Tencel Ergonomik

  14.0016.00
  Jastëku Tencel Ergonomik është i dizajnuar për të ofruar gjumë efektiv dhe rehati. Ky jastëk mbështetës është njëlloj i përshtatshëm për personat që bëjnë gjumë në anën mbrapa dhe në shpinë. Gjatë gjumit, jastëku Tencel mbështet dhe synon zonat problematike të kokës dhe qafës për…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk klasik i konturuar

  4.00
  Jastëk klasik i kontururar 45x65 cm. Jastëk i mbushur me shpuzë e bluar polyuretanike me aftësi rimodelimi dhe veti anatomike. Konturë e definuar nga qepje asimetrike e cila ofron mundësinë e përdorimit në të dyja anët për mbështetjen e preferuar të qafës dhe kokës. Mbështjellës…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk Best Shape Forato

  26.00
  Jastëk Best Shape Forato me kuntura erognomike për një mbështetje optimale, natyrale të kokës, qafës dhe fillimshpinës. I përshtatet temeperaturës së trupit pavarësisht temperaturës të ambientit në kushte normale.
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk Mind Best Massage

  26.00
  Kjo linjë i’u dedikohet personave që e duan natyrën. Linja e Comodita Bio dhe Eco Bio janë zhvilluar të oforjnë “Eco komoditet” pasi ato janë të përbëra nga materiale biologjike dhe bimë medicinale me veti rigjeneruese të kombinuara me butësinë e shkumës Mind best massage.…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Jastëkët janë zhvilluar me shumë kujdes në kompozicionin e brendshëm dhe atë sipërfaqësorë, në mënyrë për të realizuar një produkt që do të bëhet sintezë e teknologjisë dhe komfortit, inovacionit dhe natyralitetit. Të përbëra nga Memory Super Soft, një material visko elastik, i cili konsiderohet…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk Eco Bio Massage Forato

  29.00
  Të pushosh natyrshëm. Një linjë ekskluzive me karakteristika të përshtatjes dhe rehatisë në masën e Memory Foam të pasuruar me vajra biologjike natyrore që janë të pranishëm në masën 30%. Produkt me ndikim të ulët në mjedis: nuk përmbajnë agjentë të përhapur kimikë. Me përqindjen…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk mbështetës Comodita

  10.00
  Comodita jastëk mbështetëse. E përbërë nga shkuma memory, forma e lakuar bënë që t’I përshtatet formës së trupit kur uleni dhe mundëson qëndrim të drejtë, gjthashtu zvogëlon presionin në pjesën e fundshpinës kur rrini ulur për një kohë të gjatë duke udhëtuar, ulëset e makinës…
  0 reviews
 • jastek jastyk pillow
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Jastëkët e linjës Comodtia-Sensacion, me specifika të veçanta jo-deformuese, sigurojnë shëndet dhe pushim rigjenerues, Një produkt special që kombinon mbështeje të duhur dhe elasticitet MemoryFoam me materiale të pa-përpunuara që rrjedhin nga burime të rinovueshme. Ky jastëk është i pasuruar me ekstra shtresë të shtuar…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Comodita jastëk klasik

  2.00
  Një jastëk i formës klasike, i përbërë nga copëza të shkumës memory, i cili i jep jastekut efekt dhe specifika të veçanta anatomike. Kjo përbërje i mundëson kokës dhe fillim shpinës një mbështetje optimale duke barazpeshuar peshën dhe duke mundësuar qarkullimin e gjakut. Jastëku klasik…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Jastëk klasik drejtëkëndorë 50x70cm
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Forma drejtëkëndore e shkumës memory për shtatzëna mbron belin dhe mbështet shpinën e cila e bën më të rehatshëm fjetjen anash. Jastëk mbështetës Comodita për shtatëzëna 39x40x12cm Forma drejtëkëndore e shkumës memory për shtatzëna mbron belin dhe mbështet shpinën e cila e bën më të…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Comodita nursing and pregnancy pillow 48CM
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  I përbërë nga kombinimi mes të shkumës memory dhe shkumës elastike, kjo e bën atë ideale që siguron qëndrim të drejtë të trupit derisa jeni duke lexuar, ose punoni në shtrat, gjithashtu ndihmon në eliminimin e gërhatjes, sinusit etj. Mbulesa prej pelushit mundëson që të…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  JASTËK FRESH SAPONETTA SHREDDED 65x50CM Personalizoni jastëkun tuaj me lartësinë e preferuar dhe ndjeni butësinë e tij deri sa ngjeshni kokën tuaj në këtë jastëk vetë-ajrosës, të freskët dhe jo alergjik. Dizajni i tij ‘saponetta’ do të sigurojë një mbështetje të veçantë për ata që…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Fresh classic shredded pillow

  14.00
  FRESH CLASSIC SHREDDED PILLOW 50x60cm Ndjeni butësinë e tij përderisa ngjeshni kokën tuaj në këtë jastëk vetë-ajrosës, të freskët dhe jo-alergjik. Modeli i tij klasik do të jetë i përshtatshëm dhe mund të ju mbështesë në të gjitha pozitat e fjetjes. I mbushur me shkumë…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk bio masazh i dyfisht

  29.00
  Bio Maasazh i dyfisht, me specifika të veçanta jo-deformuese, siguron shëndet dhe pushim rigjenerues. I pasuruar me vajra esencial dhe barishte medicinale, të cilat duke ofruar relaksim promovojne gjumë të mirë. Rekomandohet për përsona me ndjeshmëri të lartë dhe për ata që i kushtojnë shumë…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  Jastëk Clean Memory Saponeta

  39.00
  Kur mirëqenia do të thotë higjienë dhe komoditet, ne jemi duke marrë parasysh Clean Memory, kur performanca e shkumës memory kombinohet me mundësinë për t'u pastruar në makinën larëse në 30Gradë. Kjo do të thotë që siguron avantazhin që ta lani sa herë të keni…
  0 reviews
 • Jastëk contour Bamboo

  45.0059.00
  Jastëk nga shkuma Memory me dëndësi më të lartë Jastëk i formës cervikale nga shkuma memory. Kjo linjë vije në dy forma, formën Saponeta (ate klasik të sapunit) dhe në formën cervikale (jastëk me kuntura), cervicale (cervical), aty ku mbështetja takon nevojat e ndryshme, pavarësisht…
  0 reviews