• Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA HYBRID 90x200CM

  999.00 299.00
  Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë dyshek, jogi, jog, dyshek ortopedik dyshek dopio dysheknjesh, dysheknish, dyshekdysh
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA HYBRID 120x200CM

  1,190.00 349.00
  Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë dyshek, jogi, jog, dyshek ortopedik dyshek dopio dysheknjesh, dysheknish, dyshekdysh
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA HYBRID 140x200CM

  1,290.00 380.00
  Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë dyshek, jogi, jog, dyshek ortopedik dyshek dopio dysheknjesh, dysheknish, dyshekdysh
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA HYBRID 160x200CM

  1,390.00 399.00
  Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë dyshek, jogi, jog, dyshek ortopedik dyshek dopio dysheknjesh, dysheknish, dyshekdysh
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA HYBRID 180x200CM

  1,490.00 499.00
  Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë dyshek, jogi, jog, dyshek ortopedik dyshek dopio dysheknjesh, dysheknish, dyshekdysh
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA MEMORY

  64.50409.50
  I përbërë nga shumë shtresa komforti dhe top shtresa MEMORY që e bëjnë këtë dyshek llojin më të preferuar nga ju. Një përzierje shtresash, të cilat ju ftojnë të lironi stresin e akumuluar gjatë gjithë ditës. Karakteristikat: • Dyshek me trashësi prej 26 cm •…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA SOFT

  54.50264.50
  Edhe një dyshek tjetër për të plotësuar kërkesat tuaja në arritjen e kualitetit të fjetjes. Për të gjithë ata që preferojnë dyshek mesatarisht të butë. Provoni dyshekun Soft dhe ju do të ndjeni kënaqësinë e gjumit të rehatshëm. Karakteristikat: Dyshek i përbërë nga shkuma Poliuretane…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK ALOE VERA

  54.00109.00
  Dyshek i përbërë nga 2 shtresa shkumë poliuretani përfshirë Memory Foam Sipërfaqja e sipërme e mbulesës e mbushur me mikrofiber, duke i dhënë asaj një ndjenjë më të butë. Struktura poroze, për një ventilim optimal. Ndihmon për të hequr ajrin e lagësht nga dyshekët dhe…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK SILVER MATTRESS

  79.00154.00
  Mbështetje për gjithë trupin në dyshekun tonë Silver. Për të gjithë ata që preferojnë dyshek me fortësi mesatare. Elasticiteti i shkumës poliuretane dhe shkumës Memory përmbi do të ofrojë mbështetje optimale për trupin tuaj. Shkuma me strukturë poroze për ajrosje, do të rregullojë qarkullimin e…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA DREAM

  79.00224.00
  Ndjeni rehatinë optimale në dyshekun tonë Comodita Dream Elasticiteti i shkumës poliuretane do të ofrojë mbështetje optimale për trupin tuaj. Shtresa bazë është e përbërë nga shkuma e butë elastike, me sipërfaqe të konturuar. Mbështjellësi i tij nga mikrofibrat i jep një ndjenjë butësie. Përmban…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK COMODITA BAMBOO

  49.90109.00
  Dyshek i përbërë nga 2 shtresa shkumë poliuretani përfshirë Memory Foam Sipërfaqja e sipërme e mbulesës e mbushur me mikrofiber, duke i dhënë asaj një ndjenjë më të butë. Struktura poroze, për një ventilim optimal. Ndihmon për të hequr ajrin e lagësht nga dyshekët dhe…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  COMODITA GOLD PLUS MATTRESS

  129.00249.00
  Gold Plus Mattress Relaksohu në dyshekun tonë Gold Plus. Mbështetje e plotë e trupit. Për të gjithë ata që preferojnë dyshekët mesatarisht të butë. Elasticiteti i shkumës poliuretane e përforcuar me memory sipër do të japin mbështetje optimale për trupin tuaj. • Dyshek i përbërë…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK DREAM PËR BEBE

  39.00 19.90
  Dyshek Dream për bebe 120x60cm. Zgjidhni dyshekun kualitativ me çmimin më ekonomik në treg.
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK FËMIJËSH TOY

  124.00 39.90
  Kur fëmijët bëjnë gjumë të mirë, ata rriten në mënyrë të shëndetshme, në aspektin fizik dhe mendor. Ata kanë nevojë për një dyshek të shëndetshëm, përderisa ndryshojnë peshë dhe gjatësi. Në Comodita Home e gjeni dyshekun për fëmijë, i cili është i rehatshëm dhe jetëgjatë.…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK FËMIJËSH PANDA

  124.00 39.90
  Kur fëmijët bëjnë gjumë të mirë, ata rriten në mënyrë të shëndetshme, në aspektin fizik dhe mendor. Ata kanë nevojë për një dyshek të shëndetshëm, përderisa ndryshojnë peshë dhe gjatësi. Në Comodita Home e gjeni dyshekun për fëmijë, i cili është i rehatshëm dhe jetëgjatë.…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  TOPPER SILVER PLUS

  20.0040.00
  Silver Plus Memory Topper 5cm Mbishtresa Comodita Silver Plus është e dizajnuar për të ju ofruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrokullisjet. E përbërë nga shkuma Memory me dendësi të lartë dhe shkuma mbështetëse, do t’i shtojë një ndjenjë butësie dyshekut tuaj…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  GEL INFUSED TOPPER

  22.0044.00
  Comodita Gel Topper është i dizajnuar për të ju ofruar mbështetje ideale dhe minimizuar lëkundjet dhe presionin. I përbërë nga shkumë poroze e dendur Memory e mbushur me xhel, kjo mbishtresë do t’i shtojë një ndjenjë të re freskie ambientit të gjumit, duke përkundur trupin…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  TOPPER TENCEL

  44.0084.00
  Comodita Home Prezanton mbishtresën unike Comodita Topper Tencel 6cm. E dizajnuar për të ofruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet, përbërja nga shkuma memory me dendësi të lartë, do t’i shtojë dyshekut tuaj një ndjenjë të re butësie, duke mbështetur trupin tuaj…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  COMODITA LEVANDER MATTRESS

  54.00109.00
  Dyshek i përbërë nga 2 shtresa shkumë poliuretani përfshirë Memory Foam Sipërfaqja e sipërme e mbulesës e mbushur me mikrofiber, duke i dhënë asaj një ndjenjë më të butë. Struktura poroze, për një ventilim optimal. Ndihmon për të hequr ajrin e lagësht nga dyshekët dhe…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  GOLD MEMORY TOPPER

  30.0072.00
  Comodita Gold Topper është i dizajnuar për të siguruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet. I përbërë nga shkuma Memory me dendësi të lartë, do t’i shtojë ndjenjën e butësisë mbishtresës tuaj duke ju mbështetur trupin për të ju dhuruar një gjumë…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  SILVER MEMORY TOPPER

  39.0084.00
  Comodita Silver Topper është i dizajnuar për të siguruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet. I përbërë nga shkuma Memory me dendësi të lartë, do t’i shtojë ndjenjën e butësisë mbishtresës tuaj duke ju mbështetur trupin për të ju dhuruar një gjumë…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  TOPPER LAVENDER

  30.0072.00
  Ky lloj unik i Comodita Convoluted është i dizajnuar për të siguruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëvizjen dhe kthimin. I përbërë nga shkuma Memory me densitet të lartë, do të shtojë një ndjenjë të re prej pelushi në dyshekun tuaj duke mbështetur trupin…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  TOPPER GREEN TEA

  34.0069.00
  MEMORY TOPPER GREEN TEA 4CM Kjo mbishtresë unike është projektuar për të siguruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet. E bërë nga shkuma Memory me densitet të lartë, do të shtojë një ndjenjë të re prej pelushi në dyshekun tuaj, duke ju…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  COMODITA DOPIO

  114.50274.50
  Dyshek, i cili do të ju ndihmojë që të keni pozicionin e duhur gjatë fjetjes. Fortësia e tij do të bëjë që eshtrat të pozicionohen drejtë, do të mundësojë lirimin e muskujve dhe lejon relaksimin e arterieve dhe venëve, derisa mundëson edhe qarkullimin e gjakut.
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  GUEST FOLD 4 PALËSH

  44.00 29.00
  Guest Fold me zbritje në Comodita Home Dysheku palosës me funksionalitet të dyfishtë. Përdoreni atë të palosur si një divan dhe shpaloseni duke e shëndërruar në një dyshek të rehatshëm gjumi. Vjen në dimensionet 180x60x7.5cm. I përbërë nga shkumë poliuretane me dendësi adekuate, i cili…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  DYSHEK PIKNIKU 3 PALËSH

  70.00 29.90
  Guest Fold: Dyshek palosës me funksion të dyfishtë. Përdoret si një divan dhe shëndrrohet në një dyshek të rehatshëm gjumi. I përbërë nga shkuma poliuterane me dendësinë adekuate. Mbështjellës mikrofibre, i cili hiqet lehtë për t'u pastruar. I lehtë për t'u bartur dhe kursen hapësirën…
  0 reviews