• Zbritje
  Quick View

  NEW REGENT FINESSE

  64.00 39.00
  Comodita Home prezanton çantën e udhëtimit NEW REGENT FINESSE. Të punuara me përpikmëri në të gjitha detajet dhe finesat estetike. Koleksioni i ri qëndron para si një seri e sofistikuar e çantave me funksionalitet të lartë në përdorim të shumtë. Të rafinuara në pamje me…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  VALIXHE REGENT L-NGJYRË KAFE

  119.00 49.00
  Për ata që udhëtimin e kanë pjesë të punës apo edhe ata të cilët thjesht i pëlqejnë udhëtimet, Regent është githçka që i'u duhet. Comodita Home vjen me linjën më të re të valixheve Regent të cilat i gjeni në tri madhësi dhe në dy…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  VALIXHE REGENT M- NGJYRË KAFE

  109.00 44.00
  Për ata që udhëtimin e kanë pjesë të punës apo edhe ata të cilët thjesht i pëlqejnë udhëtimet, Regent është gjithçka që i'u duhet. Comodita Home vjen me linjën më të re të valixheve Regent të cilat i gjeni në tri madhësi dhe në dy…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View

  VALIXHE REGENT S- NGJYRË KAFE

  69.00 30.00
  Për ata që udhëtimin e kanë pjesë të punës apo edhe ata të cilët thjeshtë i pëlqejnë udhëtimet, Regent është gjthçka që i'u duhet. Comodita Home vjen me linjën e re të valixheve Regent në tri madhësi dhe në dy ngjyra me mundësi zgjerimi deri…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Për ata që udhëtimin e kanë pjesë të punës apo edhe ata të cilët thjesht e pëlqejnë udhëtimin, Regent është gjithçka që i'u duhet. Comodita Home prezanton linjën më të re të valixheve Regent të cilat vijnë në 3 madhësi dhe në dy ngjyra, me…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Për ata që udhëtimin e kanë pjesë të punës, apo edhe ata të cilët thjesht i pëlqejnë udhëtimet, Regent është gjithçka që i'u duhet. Comodita Home prezanton linjën më të re të valixheve Regent të cilat vijnë në 3 madhësi dhe në dy ngjyra, me…
  0 reviews
 • Zbritje
  Quick View
  Për ata që udhëtimin e kanë pjesë të punës, apo edhe ata të cilët thjesht i pëlqejnë udhëtimet, Regent është gjithçka që i'u duhet. Comodita Home vjen me linjën më të re të valixheve Regent të cilat vijnë në tri madhësi dhe në dy ngjyra…
  0 reviews