BATANIJE COMODITA HIRI

Zbritje

11.0014.00

Availability: In Stock

Batanije Comodita vjen në 4 ngjyra dhe me dy dimensione, i përbërë nga stofi i butë dhe poliesteri i cili mban ngrohtë dhe nuk peshon shumë.

Clear

Description

Vjen në dy dimensione:

Batanije Comodita Hiri 200×200

Batanije Comodita Hiri 200×160

Additional information

Dimensionet

200×160, 200×200