COM. KOMFORT SET DOUBLE VERA BLUE

Zbritje

179.00 89.00

Availability: In Stock

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

10 in stock

SKU: 8680108034781 Categories: ,

Përshkrimi

Karakteristikat:

 • E përbërë nga 100% strukturë pambuku
 • E butë në prekje
 • Vetëajrosës
 • Mik i ambientit
 • Mik i lëkurës suaj
 • E përshtatshme për t’u pastruar në makinë larëse

Seti përmbanë:

 • 1 x Mbulesë dekorative  (240x220cm)
 • 1 x Këllëf jorgani (200x220cm)
 • 1 x Çarçafë (240x260cm)
 • 2 x Këllë jastëku me dizajn  (50x70cm)
 • 2 x Këllëf jastëku pa dizajn (50x70cm)