COM. SET QARQAFASH 3D RF SAKURA DOUBLE

Zbritje

79.00 47.40

Availability: In Stock

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg alergjive dhe bakterieve.

1 in stock

Description

Seti përmbanë: 1 x çarçafë dysheku (dimensioni 240 x 260)

1 x mbështjellë jorgani (dimensioni 200 x 220)

2 x këllëf jastëku (dimensioni 70 x 50)

Additional information

Karakteristikat

E përbërë 100% me strukturë pambuku
E butë në prekje
Mik i lëkurë tuaj
Vetëajrosës
Mik i ambientit
E përshtatshme për t'u pastruar në makinë larëse