COM. SET QARQAFËSH BRODE RF MINT DOUBLE

Zbritje

76.00 42.00

Availability: In Stock

I përbërë nga 100 material pambuku, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Karakteristikat:

  • E përbërë nga 100% me strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Vetëajrosës
  • E butë në prekje
  • Mik i lëkurës suaj
  • E përshtatshme për t’u pastruar në makinë larëse

Seti përmbanë:

  • 1 x Këllëf jorgani(200x200cm)
  • 1 x Çarçaf (240x260cm)
  • 2 x Këllëf jastëku(50x70cm)
  • 2 x Këllëf jastëku(50x70cm)

7 in stock

SKU: 8680108038468 Categories: , ,

Përshkrimi

postavë, postav, Çarçaf, carcaf dysh, carcaf njesh carcaf per dy persona, carcaf per 1 person, qarqaqfa, postava