COM. SET QARQAFËSH MOSAIC PINK RF DOUBLE

Zbritje

62.00 34.00

Availability: In Stock

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

10 in stock

SKU: 8680108037799 Categories: ,

Përshkrimi

Karakteristikat:

  • E përbërë nga 100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • E butë në prekje
  • Vetëajrosës
  • Mik i lëkurës tuaj
  • E përshtatshme për t’u pastruar në makinë larëse.

Seti përmbanë:

  • 1 x Këllëf jorgani(200x200cm)
  • 1 x Çarçaf(240x260cm)
  • 2 x Këllëf jastëku(50x70cm)