COM. SET QARQAFËSH PASTELA BLUE RF SINGLE

Zbritje

49.00 29.40

Availability: In Stock

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

7 in stock

Description

Karakteristikat:

  • I përbërë nga 100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Mik i lëkurës tuaj
  • Vetëajrosës
  • E përshtatshme për t’u larë në makinë larëse

Seti përmbanë:

  • 1 x Këllëf jorgani (160x200cm)
  • 1 x Çarçaf (160x240cm)
  • 1 x Këllëf jastëku (50x70cm)