COMODITA DOPIO

Zbritje

189.50224.50

Availability: In Stock

DYSHEK ME GARANCION 3 VJEÇARË I DISPONUESHËM NË DIMENZIONE STANDARTE DHE JO-STANDARTE.

Clear
SKU: N/A Categories: , ,

Description

Dyshek, i cili do ju ndihmojë që të keni pozicionin e duhur gjatë fjetjes.
Fortësia e tijë do bëjë që eshtrat të pozicionohen drejt, do mundësojë lirimin e muskujve dhe lejon relaksimin e arterieve dhe venëve. Në anën tjetër, mundëson qarkullimin e gjakut.

Karakteristikat:

Dyshek me trashësi 21cm.

Dyshek i përbërë nga shkuma Polyurethan.
Strukturë poroze, lehtë i adaptueshëm.

  • Top shtresa, përmban extra shkumë komforti, për të mbështetur edhe më shumë trupin tuaj
    Për të gjithë ata që preferojnë dyshekun më të fortë, për më shumë stabilitet dhe mbështetje për përsona që vuajnë nga dhembje shpine.
    Ju “detyron” të flini në pozicionin e duhur.
    I dizajnuar për të liruar stresin dhe tensionin
  • Anësoret Airmesh për një ajrosje optimale, Këto anësore ndihmojnë që të largojnë ajrin e lagësht nga dysheku dhe fusin ajrin e freskët brenda, duke rritur në mënyrë konstante ajrosjen gjatë-gjithë dyshekut. Flini komfort në temperaturën e duhur.
  • Dyshek me trashësi 21 cm
  • Dyshek me Garancion 3 vjeçarë!

I disponueshëm në dimenzione standarte dhe jo-standarte.

Additional information

dimenzionet

200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×200, 200×220, 200×90, 120×60