Comodita Dyshek Fëmijësh

Zbritje

124.00 39.90

Availability: In Stock

Comodita Dyshek Fëmijësh

9 in stock

SKU: 1020357 Kategoritë: ,

Përshkrimi

Comodita Dyshek Fëmijësh
Dimensioni 120x60cm.
Kur fëmijët bëjnë gjumë të mirë, ata rriten në mënyrë të shëndetshme, në aspektin fizik dhe mendor. Ata kanë nevojë për një dyshek të shëndetshëm, përderisa ndryshojnë peshë dhe gjatësi.

Në Comodita Home e gjeni dyshekun për fëmijë, i cili është i rehatshëm dhe jetëgjatë.

I dizajnuar në mënyrë të përshtatshme për fazat e ndryshme të zhvillimit të më të vegjëlve.

Rekomandohet për periudhën kur fëmija nuk e ka ende aftësinë për të lëvizur. I adaptueshëm për ta, në muajt e mëvonshëm, kur fillojnë të lëvizin.

Materiali i butë, i përshtatet lëkurës së fëmijëve. Mban larg bakteret dhe alergjitë, duke ofruar një ambient të shëndetshëm për ta.

Informacione shtesë

Dimenzioni

60×120