COMODITA JASTËK GEL

Zbritje

69.00 24.00

Availability: In Stock

Jastëk i formës saponeta (forma e sapunit) nga shkuma memory. Mbështjetje optimale, natyrale të kokës, qafës dhe fillim shpinës. I përshtatet temperaturës së trupit dhe ju bënë të ndiheni rehat pavarsisht temperaturave të ambientit në kushte normale.

17 in stock

Ju duhet ndihmë ?
SKU: 5310233007734 Category:

Përshkrimi

Me përmbajtjen e gelit në përbërje, do të ju sigurojë një ambient të freskët.
Me përmbajtjen e Bambu-së të karbonizuar në mbështjellës, do të ju sigurojë një absurbim optimal të lagështisë dhe neutralizimin e saj.

Jastëk nga shkuma Memory me dëndësi më të lartë

Kjo linjë vije në dy forma, formën Saponeta (ate klasik të sapunit) dhe në formën cervikale (jastëk me kuntura), cervicale (cervical), aty ku mbështetja takon nevojat e ndryshme, pavarësisht në cilin pozicion flini. Të përbëra nga shkuma memory me dendësi më të lartë, material I cili redukton ndrydhjen në pika të caktuara, mbështet kokën, shpatullat dhe fillim shpinën, garanton komfort të mrekullueshëm.

INFORMACION SHTESË

Dimensionet

Karakteristikat

• Anatomik
• Ortopedik
• Antialergjik
• Antibakterial
• Vetajrosës
• Strukturë poroze
• Mik I ambientit
• Përmbajtje te Gel-it, për më shumë freski