GOLD MEMORY TOPPER

Availability: In Stock

Comodita Gold Topper është i dizajnuar për të siguruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet. I përbërë nga shkuma Memory me dendësi të lartë, do t’i shtojë ndjenjën e butësisë mbishtresës tuaj duke ju mbështetur trupin për të ju dhuruar një gjumë me ëndrra të bukura. Konstrukti i ndërlikuar është i dizajnuar për të siguruar një sipërfaqe të rehatshme për gjumë, duke i’u përshtatur formave të trupit për të krijuar një eksperiencë të personalizuar që eliminon pikat e presionit. Mbështjellës që hiqet të përbërë nga mikrofibrat për të përmirësuar ajrosjen dhe për të ofruar një ambient të pastër pa bakterie.

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Categories: ,

Përshkrim

  • I dizajnuar për të qenë i butë, i ajrosshëm dhe reagues.
  • Konstrukt i ndërlikuar.
  • Liron pikat e presionit dhe përmirëson qarkullimin.
  • Natyshëm antimikrobik dhe rezistent ndaj insekteve të pluhurit.
  • Anësore Air Mesh për një ajrosje optimale. Këto anësore ndihmojnë për të larguar lagështinë nga mbishtresa dhe për të futur ajrin e freskët, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë të qëndrueshme përgjatë gjithë mbishtresës. Flini komfort në temperaturën e duhur.
  • Trashësia 5cm

INFORMACIONE SHTESË

Dimensioni

200x90cm, 200x160cm, 200x180cm

Komentet

Për momentin nuk ka komente.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.