COMODITA SET TENXHERESH GRANITEC 9 PCS

Zbritje

249.00 75.00

Availability: In Stock

GATUANI SI NË KOHËRAT E VJETRA ME SETIN NGA GURI!

9 pjesë:

 • 3 tenxhere
 • 1 tigan i thellë
 • 1 tigan me vija grilli
 • 4 kapakë

11 in stock

SKU: 3907489170088 Categories: , ,

Përshkrimi

Enët janë bërë objekte shumë të rëndësishme në jetën tonë dhe sigurisht që ne ndajmë nga koha jonë për të përgatitur ushqimin, për t’i pastruar dhe pastaj për t’i ruajtur ato.

Të mendojmë; ne dëshirojmë që të gatuajmë në tenxheret dhe tiganët tanë, por në fakt ne nuk deshrojmë që t’i konsumojmë ato, apo jo…?!  Dhe sinqerisht  toksinat më të shpeshta nga enët tona perfundojnë drejtë e në ushqimin që ne hamë.
Të gjitha faktet që I përmendëm më lartë, neve na bëjnë të mendojmë më shumë rreth shëndetit tonë dhe rreth zgjedhjes së enëve, duke marrë në konsideratë gjithmonë atë se çfarë mund të konsumojmë me përdorimin e tyre.
Ne vazhdimisht po diskutojmë rreth asaj se çka është e shëndetshme dhe se si më parë njerëzit kanë bërë jetë shumë më të shëndetshme, se sa në kohën tonë, e krejt kjo për arsye të produkteve të pa-procesuara dhe natyrale. Ne sot jemi vazhdimisht në kërkim të produkteve, të cilat na sigurojnë një jetë të shëndetshme.

Brendi Comodita Kitchen, duke marre parasysh një gjë të tillë, në treg ka filluar me inovacionin e fundit evropian për enët të cilat nuk ngjesin ushqimin, enë nga GURI GRANITEK.

Guri, gjithmonë është konsideruar si një ndër produktet më të forta dhe më të gjithanshme në planetin tonë, këto avantazhe janë shfrytëzuar edhe në enët Comodita Granitec, për të ofruar tiganët dhe tengjeret të inovacionit të fundit, duke zgjëruar kështu ende më shumë kualitetin e tyre.

Enë, me rezistencë të jashtzakonshme ndaj korezionit dhe gërvishtjeve!

Granitek (5 Shtresorë), është mbështjellje 3 shtresore granit dhe e përforcuar me 2 shtresa të tjera nga keramika për një përdorim intensiv. Një material i tillë nuk do t’i humbas vetitë e tij për një kohë shumë të gjatë, edhe nëse përgatitni në temperatura të larta.

Ju mund të fërgoni vezë, apo edhe të përgatitni një senduiq me djath në grill shumë lehtë dhe me plot siguri.

Një sistem i tillë bënë që ena juaj:

 • T’i rezistojë në mënyrë ekselente dhe të vazhueshme gervishtjeve dhe korezionit.
 • Të përhapë nxehtësinë përgjatë gjithë enës, duke ju mundësuar kështu mishra të pjekur njëtrajtësisht, pa I djegur ato.
 • Të jetë më ekonomike, duke e izoluar nxehtësinë brenda saj.
 • Të ketë dizajn special.
 • Të ketë shumë më shumë jetgjatësi.
 • Të jetë Ekologjike.
 • Në përbërjen e sajë nuk ka asnjë gjurmë të materialeve që konsiderohen si toksike, siç është PFOA – Teflon!
 • … dhe ergonomike në kapje.

Enët në këtë set ja të veshura me Granitec edhe nga jasht, një gjë e tillë bënë që tenxheret e këtij seti të mund përdoren edhe si tavë për furrë.

Me përdorimin e këtyre enëve, ju më nuk do të shqetësoheni për pastrimin e tyre, me nuk do të ju duhet që të keni shumë forcë për fërkim. Po ashtu, do të ju kursej kohë edhe në ruajtjen e tyre, pasi janë shumë më të qëndrueshme.

Me blerjen e këtyre enëve shëndeti juaj përmirësohet, ambienti ku jetojmë është më pak i rrezikuar, koha e juaj për të përgatitur shkurtohet, mundimi i juaj për t’i pastruar lehtësohet, E GJITHA KJO BËHET DUKE SHIJUAR USHQIM TË MIRË!
Seti i gatimit Granitec ka 9 pjese: 3 tenxhere (28cm me 6L, 24cm me 4Lm 20cm me 2L), 1 tigan i thelle (28cm), 1 tigan me vija grilli (28cm) dhe 4 kapake.

Seti ka 2 vite garancion.

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.