COMODITA SOFT

Zbritje

134.50239.50

Availability: In Stock

PROVONI DYSHEKUN SOFT DHE JU DO TË NDJENI KËNAQËSINË E GJUMIT TË REHATSHËM.

Clear
SKU: N/A Kategoritë: , ,

Përshkrimi

Supersoft, edhe një dyshek tjetër për të plotësuar kërkesat tuaja në arritjen e kualitetit të fjetjes. Për të gjithë ata që preferojnë dyshek mesatarisht të butë.

Karakteristikat:

Dyshek I përbërë nga shkuma Polyurethan 3 shtresorë.

Dyshek me trashësi 21cm.
Strukturë poroze, lehtë i adaptueshëm.

  • Anësoret Airmesh à për një ajrosje optimale, Këto anësore ndihmojnë që të largojnë ajrin e lagësht nga dysheku dhe fusin ajrin e freskët brenda, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë konstante gjatë-gjithë dyshekut. Flini komfort në temperaturën e duhur.
  • 3 Shtresa me dendësi të ndryshme, të ndërtuara që të mbështesin trupin tuaj gjat çdo lëvizje.

Ofron pozicione të balancuara gjatë fjetjes, pa marrë parasysh në çfarë pozicioni zgjidhni të flini.
Për të gjithë ata që duan dyshek mesatarisht të butë.

  • Dyshek me trashësi prej 21 cm.
  • Dyshek me Garancion 3 vjeçarë

I disponueshëm në dimenzione standarte dhe jo-standarte.

Informacione shtesë

dimenzionet

200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×200, 200×90, 120×60, 200×100

Karakteristikat

• SuperSoft
• Anatomik
• Ortopedik
• Antialergjik
• Antibakterial
• Vetajrosës
• Strukturë poroze
• Mik I ambientit
• Aditivë biologjik, pa agjent kimikal