Jastëk contour Bamboo

45.0059.00

Availability: In Stock

Jastëk nga shkuma Memory me dëndësi më të lartë

Jastëk i formës cervikale nga shkuma memory.

Kjo linjë vije në dy forma, formën Saponeta (ate klasik të sapunit) dhe në formën cervikale (jastëk me kuntura), cervicale (cervical), aty ku mbështetja takon nevojat e ndryshme, pavarësisht në cilin pozicion flini.
Të përbëra nga shkuma memory me dendësi më të lartë, material i cili redukton ndrydhjen në pika të caktuara, mbështet kokën, shpatullat dhe fillim shpinën, garanton komfort të mrekullueshëm.
Me kuntura ergonomike për një mbështjetje optimale, natyrale të kokës, qafës dhe fillim shpinës.I përshtatet temperaturës së trupit dhe ju bënë të ndiheni rehat pavarsisht temperaturave të ambientit në kushte normale.
Me përmbajtjen e Bambu-së të karbonizuar në mbështjellës dhe në mëmbranen së jastëkut, do të ju sigurojë një absurbim optimal të lagështisë dhe neutralizimin e saj.

Clear
SKU: N/A Category:

Përshkrimi

jastak jostyk jastyk gjumi jastek jastyk pillow JASTËK CONTOUR BAMBOO masage

INFORMACION SHTESË

Karakteristikat

E përbërë nga 100% me structure pambuku
Mik I lëkurës suaj
E butë në prekje
Vetajrosës
Mik I ambientit
E përshtatshme për te u pastruar në makinën larëse 40°C

Dimensionet

50×30, 60×40