DYSHEK COMODITA SOFT

Zbritje

54.50264.50

Availability: In Stock

Edhe një dyshek tjetër për të plotësuar kërkesat tuaja në arritjen e kualitetit të fjetjes. Për të gjithë ata që preferojnë dyshek mesatarisht të butë.
Provoni dyshekun Soft dhe ju do të ndjeni kënaqësinë e gjumit të rehatshëm.
Karakteristikat:

  • Dyshek i përbërë nga shkuma Poliuretane me 3 shtresa të cilat kanë dendësi të ndryshme. Një gjë e tillë mundëson adaptimin e menjëhershëm të trupit në dyshek, duke ju mundësuar të flini në pozicionet tuaja të preferuara pa ndjerë presion.
  • Dyshek me trashësi prej 22 cm.
  • Strukturë poroze, lehtë i adaptueshëm.
  • Anësoret Airmesh → për një ajrosje optimale, Këto anësore ndihmojnë që të largojnë ajrin e lagësht nga dysheku dhe fusin ajrin e freskët brenda, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë konstante gjatë gjithë dyshekut. Flini komfort në temperaturën e duhur.
  • Për të gjithë ata që duan dyshek mesatarisht të butë
  • Dyshek me garancion 2 vjeçar.

I disponueshëm në dimensione standarde dhe jo-standarde.

Ju duhet ndihmë ?
Clear
SKU: N/A Categories: , ,

Përshkrimi

dyshek, soft, jogi, jog, dyshek ortopedik, dyshek dopio, dyshek nish

INFORMACION SHTESË

dimenzionet

200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×200, 200×90, 120×60, 200×100

Karakteristikat

• SuperSoft
• Anatomik
• Ortopedik
• Antialergjik
• Antibakterial
• Vetajrosës
• Strukturë poroze
• Mik I ambientit
• Aditivë biologjik, pa agjent kimikal