DYSHEK PIKNIKU 3 PALËSH

Zbritje

39.00

Availability: Out stock

Guest Fold: Dyshek palosës me funksion të dyfishtë. Përdoret si një divan dhe shëndrrohet në një dyshek të rehatshëm gjumi. I përbërë nga shkuma poliuterane me dendësinë adekuate. Mbështjellës mikrofibre, i cili hiqet lehtë për t’u pastruar. I lehtë për t’u bartur dhe kursen hapësirën tuaj.
DYSHEK PIKNIKU 190x80x10cm

Out of stock

SKU: 5091206 Category: