JASTËK BEST SHAPE FORATO

Zbritje

26.00

Availability: In Stock

Jastëk Best Shape Forato me kuntura erognomike për një mbështetje optimale, natyrale të kokës, qafës dhe fillimshpinës.

7 in stock

Ju duhet ndihmë ?
SKU: 8068020747642 Category:

Përshkrimi

Jastëk Best Shape Forato me kuntura erognomike për një mbështetje optimale, natyrale të kokës, qafës dhe fillimshpinës. I përshtatet temeperaturës së trupit pavarësisht temperaturës të ambientit në kushte normale.

INFORMACION SHTESË

Karakteristikat

– Strukturë poroze
– Antialergjik
– Anatomik
– Ortopedik
– I butë
– Antibakterial