Jastëk Clean Memory Saponeta

Zbritje

39.00

Availability: In Stock

Kur mirëqenia do të thotë higjienë dhe komoditet, ne jemi duke marrë parasysh Clean Memory, kur performanca e shkumës memory kombinohet me mundësinë për t’u pastruar në makinën larëse në 30Gradë. Kjo do të thotë që siguron avantazhin që ta lani sa herë të keni nevojë. Vjen në  dimensone 72 x 42cm

Jastëk supersoft, është një material viskoelastik, i cili konsiderohet të jetë 10 herë më i butë se vet latexi natyral.Struktura poroze mundëson qarkullim të ajrit dhe ulin përçueshmërinë termale, ofron sensacion të kënaqshëm freskie. Clean Memory është krijuar për të kënaqur nevojat e konsumatorëve që dëshirojnë të kombinojnë butësinë e shkumës memory me higjienë maksimale, për familjarët, klientët apo pacientët.

15 in stock

SKU: 8068020748151 Category:

Përshkrimi

jastak jostyk jastyk gjumi jastek jastyk pillow JASTËK CLEAN MEMORY SAPONETA masage

INFORMACION SHTESË

Karakteristikat

Anatomik
Ortopedik
Antialergjik
Antibakterial
Vetëajrosës
Strukturë Poroze
Mik i ambientit