Jastëk Comodita High Line

Zbritje

16.00

Availability: In Stock

Mbushja me fibra e këtij jastëku lejon kokën, qafën dhe fillimshpinën të përshtatet lirshëm në çdo pozicion. Dizajni klasik e bën Jastëkun High Line të vetë-modelohet në çfarëdo pozicioni që ju flini duke ju siguruar kështu gjumë më të mirë. Mbështjellësi prej mikrofibrash me veti antialergjike, ju siguron të përjetoni butësinë optimale që të sjell mbështetja e kokës tuaj gjatë kohës sa ju flini. Më jastëkun High line ju do të nisni ditën tuaj të çlodhur dhe me energji. Ky jastëk vjen tek ju me përmasa 50x70cm

12 stok

SKU: 5310233008021 Kategori: ,

Përshkrim

jastak jostyk jastyk gjumi jastek jastyk pillow JASTËK COMODITA HIGH LINE masage