JASTËK ECO BIO BEST MASSAGE FORATO

Zbritje

79.00 26.00

Availability: In Stock

Kjo linjë i’u dedikohet personave që e duan natyrën. Linja e Comodita Bio dhe Eco Bio janë zhvilluar të oforjnë “Eco komoditet” pasi ato janë të përbëra nga materiale biologjike dhe bimë medicinale me veti rigjeneruese të kombinuara me butësinë e shkumës GreenBio memory dhe Eco Bio memory.

19 in stock

SKU: 8068020747611 Categories: ,

Përshkrimi

Jastëkët janë zhvilluar me shumë kujdes në kompozicionin e brendshëm dhe atë sipërfaqësorë, në mënyrë për të realizuar një produkt që do të bëhet sintezë e teknologjisë dhe komfortit, inovacionit dhe natyralitetit. Të përbëra nga Memory Super Soft, një material visko elastik, i cili konsiderohet të jetë më i butë se Latexi natyral.

Eco Bio janë të liruar totalisht nga agjentët kimikal të dëmshëm dhe janë me bazë ujore. Struktura e tyre poroze mbulon qarkullim të ajrit dhe ulin përçueshmërinë termale, ofrojnë esnsacion të kënaqshëm freskie.

INFORMACION SHTESË

Karakteristikat

Antialergjik
Antibakterial
I butë
Vetëajrosës
Anatomik
Strukturë poroze
Aditivë biologjikë, pa agjent kimikal
Ortopedik
Mik i ambientit