JASTËK ECO BIO MASSAGE FORATO

Zbritje

79.00 26.00

Availability: In Stock

Të pushosh natyrshëm. Një linjë ekskluzive me karakteristika të përshtatjes dhe rehatisë në masën e Memory Foam të pasuruar me vajra biologjike natyrore që janë të pranishëm në masën 30%. Produkt me ndikim të ulët në mjedis: nuk përmbajnë agjentë të përhapur kimikë. Me përqindjen e tyre të lartë ta vajrave esenciale i kënaqin edhe dashamirët më të mëdhenj të natyrës. Eshtë prodhuar me një sfungjer të veçantë dhe inovativ visko elastik të ndjeshëm ndaj temperatures Memory Foam) që përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e kokës dhe qafës, që lëshohet ngadalë pa kurrfarë presioni të kundërt. Mbushja e saj e veçantë e lehtëson qarkullimin e gjakut dhe relaksimin e muskujve. Një numër vrimash e përmirësojnë dukshëm transpiracionin duke e ulur nivelin e lagështisë.

Kjo linjë i’u dedikohet personave që e duan natyrën. Linja e Comodita Bio dhe Eco Bio janë zhvilluar të oforjnë “Eco komoditet” pasi ato janë të përbëra nga materiale biologjike dhe bimë medicinale me veti rigjeneruese të kombinuara me butësinë e shkumës GreenBio memory dhe Eco Bio memory.

jastak jostyk jastyk gjumi
JASTËK ECO BIO MASSAGE FORATO përmasast 72x42h13

5 in stock

SKU: 8068020747581 Categories: , ,

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.