JASTËK KLASIK I KONTURUAR

Zbritje

4.99

Availability: In Stock

Jastëk i mbushur me shpuzë e bluar polyuretanike me aftësi rimodelimi dhe veti anatomike. Konturë e definuar nga qepje asimetrike e cila ofron mundësinë e përdorimit në të dyja anët për mbështetjen e preferuar të qafës dhe kokës. Mbështjellës përbërë nga mikrofije poliesteri të cilat mundësojnë vetëajrosje përgjatë jastëkut.

1 in stock

Ju duhet ndihmë ?
SKU: 5310233001329 Categories: ,

Përshkrimi

Jastëk klasik i kontururar 45×65 cm.

Jastëk i mbushur me shpuzë e bluar polyuretanike me aftësi rimodelimi dhe veti anatomike. Konturë e definuar nga qepje asimetrike e cila ofron mundësinë e përdorimit në të dyja anët për mbështetjen e preferuar të qafës dhe kokës. Mbështjellës përbërë nga mikrofije poliesteri të cilat mundësojnë vetëajrosje përgjatë jastëkut.

jastak jostyk jastyk gjumi

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.