COMODITA JASTËK KLASIK 50x60CM

Zbritje

19.00 5.00

Availability: In Stock

Një jastëk i formës klasike, i përbërë nga copëza të shkumës memory, i cili i jep jastekut efekt dhe specifika të veçanta anatomike. Kjo përbërje i mundëson kokës dhe fillim shpinës një mbështetje optimale duke barazpeshuar peshën dhe duke mundësuar qarkullimin e gjakut.

In stock

SKU: 5091214 Category:

Përshkrim

Jastëku klasik është i aftë të vetë-modelohet në çfarëdo pozicioni që ju dëshironi të flini, poashtu nuk do të humb formën e saj për një kohë të gjatë. Mbështjellësi i tij mikrofibër i jep jastëkut veti antialergjike, rigjeneruese dhe vetë-ajrosëse.