JASTËK MBËSHTETËS GEL CERVIKALE

Zbritje

12.00

Availability: Out stock

Gel Neck Pillow
Relaksoni trupin tuaj kur udhëtoni me jastëkun e duhur mbështetës të qafës të kombinuar me efektin freskues. Formësohet sipas formave të qafës tuaj për të liruar pikat e presionit dhe shtrirje të duhur të qafës. Shtresa freskuese e xhelit e integruar përsipër, absorbon temperaturën e trupit, dhe ju mban të freskët e të qetë.
Mbështetje e qafës gjatë udhëtimeve ose për rehati në shtëpi.
Dizajni ortopedik mbështet kokën, qafën dhe krahët.
Shtresë freskuese me xhel e integruar mbi jastëkun me shkumë memory për të ndihmuar në shpërndarjen e nxehtësisë nëpërmjet jastëkut.
Shkuma memory shpërndan peshën e kokës dhe qafës tuaj në mënyrë të njëtrajtshme.
Mbështjellës me fibra bamboo-je që mund të lahet.
Dimesionet: 30X29X29cm

Out of stock

SKU: 3907489190031 Category:

INFORMACION SHTESË

DIMEISONET

30X29X29cm