NUTRIFAST I BARDHË

Zbritje

124.00 49.00

Availability: In Stock

Nutrifast ngjyrë e Zezë dhe e Bardhë
25000 rrotullime për minutë dhe 1000 vat fuqi.
Nutri Fast vjen në dy versione, i zi dhe i bardhë.
I përkryer për të përgatitur pije, smoothie dhe shumë më tepër.
Brisku unik i NutriFast copton, bluan, dhe ekstrakton përbërësit pa i humbur vlerat ushqyese.
Përfito:
1 gotë 1-litërshe.
2 gota nga 800 mililitra.
Çantën speciale për bartjen e gotave të NutriFast,
kapakët shumë praktikë për ruajtjen e pijeve,
si dhe librin e udhëzimeve dhe recetave për smoothie.

13 in stock

SKU: 3907489180544 Categories: , ,

Përshkrimi

Video e Produktit: