Pako PRINC CAFFE

Zbritje

38.99

Availability: In Stock

Për të gjithë adhuruesit e kafesë, me këtë pako ju merrni:
– Set filxhanësh kafeje 100ml me 12 pjesë (6x filxhanë, 6x pjatëza)
– Paketim kafeje të mbuar turke Prince me shije speciale
– 1x filxhan Prince dhuratë
Projekti co-branding 𝐂𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐭𝐚 𝐇𝐨𝐦𝐞 𝐱 𝐏𝐫𝐢𝐧𝐜𝐞 𝐂𝐚𝐟𝐟𝐞 është i inspiruar nga motivet e veshjeve tona tradicionale dhe elementeve autentike që prezantojnë kulturën dhe pasurinë e veçantë që kemi, sjell pakon më të veçantë.

10 in stock

SKU: PAKOPRINCCAFFE Categories: ,

Përshkrimi

filxhan kafeje kafe filxhon filxhona

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.