PROTEKTOR SHTRATI COMODITA

Zbritje

24.0044.00

Availability: In Stock

Mbrojeni dyshekun tuaj nga dëmtimet dhe papastërtitë, dhe në të njëjtën kohë sigurojini vetes një gjumë të rehatshëm, me protektorin e shtratit nga Comodita Home

Clear
SKU: CA-00011 Categories: ,

Përshkrimi

Mbrojeni dyshekun tuaj nga dëmtimet dhe papastërtitë, dhe në të njëjtën kohë sigurojini vetes një gjumë të rehatshëm, me protektorin e shtratit nga Comodita Home. Shërben për mbështjelljen e dyshekut, sidomos për ju që keni fëmijë të vegjël. Përmes materialit të butë dhe me fibra, mundëson gjumë të qetë dhe të rehatshëm. Pastrohet lehtë në makinën tuaj larëse, por edhe thahet shpejtë.

Protektorët e shtratit Comodita i gjeni në katër dimeisone:
Protektor shtrati Comodita 90x200cm
Protektor shtrati Comodita 160x200cm
Protektor shtrati Comodita 180x200cm
Protektor shtrati Comodita 200x200cm

 

INFORMACION SHTESË

Dimensionet

90×200, 160×200, 180×200, 200×200