SET PJATASH GOLDEN FLOUR-89PCS

Zbritje

700.00 390.00

Availability: Out stock

Bone Porcelan e përbërë nga hibridizimi i Hard-Paste Porcelano (porcelan i bardhë) dhe hiri i eshtrave të buallit. Përdorimi i enëve me material të tillë ka përparësitë dhe benefitet e veta, të cilat e bëjnë të dallohen nga të tjerat.

Një material i tillë është jashtëzakonisht i fortë dhe është shumë më i qëndrueshëm se vetë Porcelani( kjo për shkak të përmbajtjes së hirit të eshtrave të buallit). Kjo do të thotë, që pas një gjuajtje aksidentale mundësia e plasaritjes ose e thyerjes është shumë më e vogël në krahasim me enët nga Porcelani.

Bone Porcelan ka një ngjyrë të bardhë që shkon në nuancë të ngjyrës së qumështit, gjë e cila e bënë të dallohet nga vetë Porcelani.

Hiri i cili gjindet në përbërje të enëve, i japin enës ngjyrën unike dhe e bëjnë më transparente duke e lejuar dritën të kalojë përmes saj, e gjithë kjo i jep pamje klasi.

Out of stock

SKU: 5310233005242 Categories: ,

Përshkrimi

Përmbajtja:

 • 12 pjata për ngrënie
 • 12 pjata për supë
 • 12 pjata të vogla
 • 12 pjata të vogla të thella
 • 6 filxhana të çajit
 • 6 pjata të vogla të çajit
 • 6 filxhana të kafes
 • 6 pjata të vogla të kafes
 • 1 pjatë e thellë
 • 1 pjatë e madhe ovale
 • 2 pjata të vogla ovale
 • çajnik me kapak 1+1
 • enë sheqeri me kapak 1+1
 • ibrik për qumësht ose krem 1
 • enë për salcë me kapak 1+
 • enë për supë me kapak 1+1
 • kripore 2+2

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.