SET PJATASH SATIN GARDEN

Zbritje

700.00 299.00

Availability: In Stock

Përmbajtja:

12 pjata për ngrënie
12 pjata për supë
12 pjata të vogla
12 pjata të thella të vogla
6 filxhana të çajit
6 pjata të vogla të çajit
6 filxhana të kafes
6 pjata të vogla të kafes
1 pjatë e thellë
1 pjatë e madhe ovale
2 pjata të vogla ovale
çajnik me kapak 1+1
enë sheqeri me kapak 1+1
ibrik për qumësht ose krem 1
enë për salcë me kapak 1+1
enë për supë me kapak 1+1
kripore 2+2

9 in stock

SKU: 5310233003712 Categories: , ,

Përshkrimi

Bone Porcelan E Përbërë Nga Hibridizimi I Hard-Paste Porcelano (Porcelan I Bardhë) Dhe Hiri I Eshtrave Të Buallit. Përdorimi I Enëve Me Material Të Tillë Ka Përparësitë Dhe Benefitet E Veta, Të Cilat E Bëjnë Të Dallohen Nga Të Tjerat.

Një Material I Tillë Është Jashtëzakonisht I Fortë Dhe Është Shumë Më I Qëndrueshëm Se Vetë Porcelani( Kjo Për Shkak Të Përmbajtjes Së Hirit Të Eshtrave Të Buallit). Kjo Do Të Thotë, Që Pas Një Gjuajtje Aksidentale Mundësia E Plasaritjes Ose E Thyerjes Është Shumë Më E Vogël Në Krahasim Me Enët Nga Porcelani.

Bone Porcelan Ka Një Ngjyrë Të Bardhë Që Shkon Në Nuancë Të Ngjyrës Së Qumështit, Gjë E Cila E Bënë Të Dallohet Nga Vetë Porcelani.

Hiri I Cili Gjindet Në Përbërje Të Enëve, I Japin Enës Ngjyrën Unike Dhe E Bëjnë Më Transparente Duke E Lejuar Dritën Të Kalojë Përmes Saj, E Gjithë Kjo I Jep Pamje Klasi.

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.