SET TIGANËSH 3PCS HERCULES

Zbritje

99.00 49.00

Availability: In Stock

Vetëm një shiqim, një prekje, është e gjitha që i’u nevojitet që të kuptoni për këtë enë gatimi që nuk është si të tjerat. Me ekstra përmbajtje në të dyja këto: formë dhe substancë. Është me të vërtetë një simbol i forcës dhe rezistencës dhe kjo manifestohet qartë edhe në teksturën saj të granitit, në bazën e tij ekstra të trashë dhe në trupin e tij prej alumini, Artech Stone shtresë mbështjellëse jo-ngjitëse e re, zhvilluar nga MONETA, është perfekte për të gatuar me shtuarje minimale të vajit, për të skuqur ushqimin dhe për vakte të shpejta.

9 in stock

SKU: 8003703151972 Kategoritë: ,

Përshkrimi

Set tiganësh 3pcs Hercules- 20cm, 24cm, 25cm

Jetëgjatësia varet nga eko paisja Energy-saver e cila tregon se kur është koha që të zvogëloni nxehtësinë. Një aleat i çmuar në ndihmën për të reduktuar hargjimin e panevojshëm të energjisë jashtë gatimit.

Informacione shtesë

Karakteristikat

Mbështjellësi i brendshëm Artech Stone
Mbështjellësi i jashtëm silikon efekt-guri me mbyllje satini.
Trup alumini me ekstra trashësi.
Dorëza nga bakeliti me inserte çeliku dhe paisje Energy-saver.