Silver classic shredded pillow

Zbritje

5.00

Availability: In Stock

Ndjeni butësinë e tij derisa mbështetni kokën tuaj në këtë jastëk të ajrosshëm, të freskët dhe anti alergjik që ju duket si një re. Modeli i tij klasik është i përshtatshëm për të gjithë ata që flenë në krah.

  • I mbushur me shkumë Memory të copëzuar.
  • Fibra argjendi në mbështjellës që e bëjnë natyrshëm antimikrobik dhe rezistent ndaj insekteve të pluhurit.
  • Dizajn klasik, ju mbështet në çdo pozitë që zgjidhni.
  • Mbështjellës që hiqet dhe lahet.
  • Dimensionet 50x70cm

Jastëk i përbërë nga shkuma Memory e copëzuar, një material i jashtëzakonshëm për mbështetje gjatë gjumit me aftësinë për t’u vetë-formësuar dhe vetë-adaptuar tipareve tuaja fizike. Është i trashë dhe ka mjaftueshëm fortësi që nuk do të lejojë jastëkun tuaj të sheshohet kur ndërroni pozitën derisa flini.

Nxitë qarkullimin dhe ju ndihmon të gjeni pozitën e duhur dhe të preferuar, si dhe është mbështetës për qafën tuaj në të njëjtën mënyrë duke lejuar shtyllën kurrizore në pozitën e duhur.

I mbështjellur në një material të përbërë nga fibrat e argjendit që do të sigurojnë një ambient kundër insekteve të pluhurit, anti alergjik dhe me temperaturë të rregulluar.
jastak jostyk jastyk gjumi

13 in stock

SKU: 3907489170637 Categories: , ,

Përshkrimi

jastak jostyk jastyk gjumi jastek jastyk pillow SILVER CLASSIC SHREDDED PILLOW masage