STAIN SOFA PROTECTOR 250 ML

Zbritje

34.00 22.00

Availability: In Stock

Ky produkt sjell inovacionin në mirëmbajtjen e një ambienti të pastër duke larguar pluhurin, njollat apo qelizat e vdekura, e njëkohësisht duke parandaluar zhvillimin e bakterieve, këpurdhave apo dhe marimangat e shtëpisë.
Kjo pastruese pluhurash në mobilje krijon një ambient më të freskët dhe të shëndetshëm.

20 in stock

Ju duhet ndihmë ?
SKU: 3907489140364 Categories: , ,

Përshkrimi

Aplikimi:
Shtresë mbrojtëse për materiale të tekstilit. Produkti depërton thellë në strukturën e fibrave dhe ngurtësohet duke krijuar lidhje me ato fibra, krijon një shtresë të hollë, e cila parandalon lagështinë, substancat e yndyrshme dhe papastertitë. Produkti është I përshtatshëm për materiale natyrale, sintetike dhe gjysëm – natyrale. Nuk shkakton humbjen e ngjyrës dhe jep një ndjesi të butë në prekje.

Rreziku:
Kujdes! Shkakton irritim në sy. Shkakton irritim në lëkurë. Nëse kërkohet asistencë mjekësore , duhet të mbani me vete paketimin dhe të tregoni përmbajtjen farmacistit ose mjekut tuaj. Mbani larg femijëve. Lani duart pas përdorimit. Rekomandohen dorëza / veshje mbrojtëse / mbrojtëse për sy / maskë. Nëse prekë lëkurën: Lajeni me shumë ujë. Nëse prekë sytë: Shpërlajini me ujë të bollshëm për disa minuta. Nëse mbani lente; hiqini ato, vazhdoni shpërlarjen. Nëse ndodhë irritimi I syve; kërkoni vëmendje dhe ndihmë mjekësore. Asgjësoni kutinë e mbaruar sipas rregullores të ndarjes së mbeturinave në bazë të rregullores së vendit.

Metoda e aplikimit:
Spërkateni drejt në material derisa sipërfaqja të laget mirë dhe fërkoni lehtë me një sfungjer që të depërtoj sa më shumë brenda strukturës së fibrave. Lëreni të thahet. Produkti fiton 75% efekasitet menjëherë pas tharjes. Efikasiteti optimal arrihet pas 48 orë tharje.

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.