TAS PËR GRIMTËSIRA MARBLE 9.5CM

Zbritje

3.00 2.00

Availability: Out stock

Tasi për grimtësira është pjesë e linjës Marble ka diametrin prej 9.5cm me formë gjysmë rrethore. Tekstura elegante prej mermeri e hijeshon tejmase konturimin unik të secilës pjesë të këtij koleksionit Marble. Tasi për grimtësira Marble është i përkryer për servimin e frutave të thata dhe ushqimeve të vogla. Një enë e tillë transmeton imazhin e madhështisë dhe autenticitetit.

Out of stock

SKU: 5310233010222 Categories: ,

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.