TAS SALLATE NEW LIFE 16CM

Zbritje

6.00 3.00

Availability: In Stock

Tasi për sallatë është pjesë e linjës New Life me dimenisonet e gjerësisë prej 16 cm. E përbërë nga çeramika me një dizajn modern dhe minimalist, kjo enë është e përshtatshme për servimin e ushqimeve të ndryshme.

In stock

SKU: 5310233010482 Categories: ,

Komentet

Për momentin nuk ka komente.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.