TENXHERE STONE SILVER – 24CM

Zbritje

49.00 24.00

Availability: In Stock

E paraqitur më shumë si sipërfaqe mermeri, linja Greystone nga Moneta njihet me fuqinë e saj dhe zotësinë për t’u përballuar me “shprehi jo të mira”. Pamje të këndshme nga sipërfaqja e jashtme, rezistente ndaj gërvishtjeve nga brenda duke i’u falënderuar shtresës jo-ngjitëse ARTECH STONE brenda sipërfaqes. Inxhinierizuar të i’u përballojë edhe testeve më të vëshhtira, derisa garanton gatim me performancë të sigurtë, ka kulitet eko-qëndror. Në fakt falë paisjes Energy-saver parandalon hargjimin e kotë të energjisë.

10 in stock

SKU: 8003703153426 Categories: ,

Përshkrimi

Ideale për gatim me shumë pak vaj, dhe perfekte për fërgim të shpejtë.

Artech Stone garanton standarde të larta të qëndrueshmërisë në emër të rezistencës ndaj gërryerjes dhe korezionit.

Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe stresit mekanik.

Shpërndarje e nxehtësisë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen.