TIGAN 20CM-STONE SILVER

Zbritje

29.00 12.00

Availability: Out stock

E paraqitur më shumë si sipërfaqe mermeri, linja Greystone nga Moneta njihet me fuqinë e saj dhe zotësinë për t’u përballuar me “shprehi jo të mira”. Pamje të këndshme nga sipërfaqja e jashtme, rezistente ndaj gërvishtjeve nga brenda duk i’u falënderuar shtresës jo-ngjitëse ARTECH brenda sipërfaqes. Inxhinierizuar të i’u përballojë edhe testeve më të vështira, derisa garanton gatim me performancë të sigurtë, ka kualitet eko-qëndror. Në fakt falë paisjes Energy-saver parandalon hargjimin e kotë të energjisë.

Out of stock

SKU: 8003703153310 Categories: ,

Përshkrimi

Ideale për gatim me shumë pak vaj, perfekte për fërgim të shpejtë. Artech stone garanton stadarde të larta të qëndrueshmërisë në emër të rezistencës ndaj gërryerjes dhe korezionit.

Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe stresit mekanik.

Shpërndarje e nxehtësisë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen.