TIGAN 24CM- MONGRES

Zbritje

34.00 24.00

Availability: Out stock

Linja e re e Mongres nga Moneta shpërndan benefitet e një inovacioni për të cilin është projektuar. Shtresa e brendshme FIENGRES është një lider në sipërfaqe jo-ngjitëse të gatimit. Natyrale por edhe i guximshëm, garanton gatim me shumë pak yndyrë, poashtu ofron edhe një performancë jetëgjatë. Një ndjekje të një stili të jetës së shëndetshme dhe me eko-miqësi paisja Energy-Saver mundëson efikasitet maksimal energjik duke parandaluar shpërndarjen e humbur të nxehtësisë.

Out of stock

SKU: 8003703157189 Categories: ,

Description

Shtresa FINEGRES e tiganëve të linjës Moneta është një sipërfaqe jo-ngjitëse vërtet inovative implementuar nga Moneta. Vjen nga kërkimi mbi metodat e aplikimit të mbështjellësit të qeramikës. Qëllimi ka qenë që të përmirësohet performanca jo-ngjitëse  dhe jetëgjatësia si dhe në reduktimin konsumimit të mëtutjeshëm të energjisë brenda një cikli të prodhimit. Jo vetëm mik i ambientit por gjithashtu teknologji e ndërgjegjësuar edhe ndaj shëndetit; FINEGRES një përbërje e materialeve inorganike dhe tretësve natyral( ujë dhe alkool) pa shtim të metaleve të rënda apo nikelit. Është briliante, sipërfaqe që ngjan në pamje qelqi, kombinon fortësinë me karakteristika lëshimi jo-ngjitëse të pashembullta.

Karakteristika të dyfishta jo-ngjitëse

Shpërndarje e shpejtë e nxehtësisë

Rezistente ndaj agresivitetit

Lehtë për t’u pastruar edhe në makinë enëlarëse.

INFORMACION SHTESË

Karakteristikat

Dorëza soft touch bakelit
Flame Guard Termo Kromatike pasije energy saver
Mbështjellësi Eksterior porcelan enamel në trup të ftohtë të farkëtuar
Trup me trashësi 3.5mm